все още се разтърсва от спешна семейна ситуация.Възпитаничката сподели, че нейното

...
 все още се разтърсва от спешна семейна ситуация.Възпитаничката сподели, че нейното
Коментари Харесай

15-годишната птичка на Busy Philipps има „ужасяващ“ припадък в училище в Швеция

 все още се раздрусва от незабавна фамилна обстановка.

Възпитаничката сподели, че нейното 15-годишно дете —който споделя с отчуждения брачен партньор —наскоро получи пристъп, до момента в който посещаваше учебно заведение в Швеция. И, съгласно Бъзи, тя е станала очевидец на целия случай по FaceTime от другия завършек на света.

„ Те бяха отишли ​​на кино в Стокхолм “, описа 44-годишната на декември.. 13 епизод от нейния подкаст, отбелязвайки, че театърът, който Бърди посети, за благополучие беше „ на две минути от детската болница “.

Докато седеше в публиката, Бъзи сподели, че Бърди „ стартира да се задушава и да повръща “. Приятелката на младежа неотложно се впусна в деяние, като се обади както на локалните парамедици, по този начин и на фамилията на Бърди в Съединените щати за помощ.

„ Чух Марк да крещи за мен и си помислих: „ Какво прави този прокълнат човек искаш ли в този момент?' " Зает си спомни по какъв начин е научила новината. „ И аз се качих горе, само че тогава чух гласа му и разбрах, че нещо в действителност не е наред. И той просто сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР